MERCURY GOOSPERY CANVAS Dagboek Voor Galaxy S9 Canvas Textuur Horizontale Flip Lederen Draagtas Met Houder & Kaartsleuven & Portemonnee (Marineblauw)

Prijs : € 12.95

Huismerk

Mobiele accessoires


MERCURY GOOSPERY CANVAS Dagboek Voor Galaxy S9 Canvas Textuur Horizontale Flip Lederen Draagtas Met Houder & Kaartsleuven & Portemonnee (Marineblauw) Ga naar i-Mania-nl

voor € 12.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij i-Mania-nl.

Het is een betaalbaar product..

Een zeer geschikte prijs hebben vastgesteld voor het geval. kosteneffectieve. Met goede prestaties en hoge kwaliteit PU leder kan het werken voor een lange tijd.6. duurzaam.

Het is overbodig voor u om het opstijgen zodra uw telefoon het zet op want het is heel dun en licht.5. portable. Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk.4. handig.

De lederen draagtas kan uw telefoon goed passen en maken een groot verschil op uw telefoon te beschermen tegen krassen schokken en slip enzovoort.3. functioneel. Het is gewoon gevormd en draaide zich om een pure en comfortabele indruk achterlaten op iedereen.2. beknopte.

1.Eigenschappen
Naam MERCURY GOOSPERY CANVAS Dagboek Voor Galaxy S9 Canvas Textuur Horizontale Flip Lederen Draagtas Met Houder & Kaartsleuven & Portemonnee (Marineblauw)
Huismerk
Type Mobiele Accessoires
Aanbieder I-Mania-Nl
SKU SAS1079NV
Levertijd 1