Nike Indy Light-Support Sport Beha

Prijs : € 32.95

Fitness

Nike

Paars


Nike Indy Light-Support Sport Beha Ga naar Sporthuis-nl

voor € 32.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Pad: 100% polyurethaan..

Pad bovenstof/Pad achterstof: 100% polyester. Tussenvoering: 80% polyester/20% elastaan. Voering: 84% polyester/16% elastaan. Bandjes: 52% polyester/32% elastaan/16% nylon.

Onderzoom: 53% polyester/28% nylon/19% elastaan. De zachte jacquard borstband zit stevig tegen je huid zonder te knellen of te binden.

Productdetails:

Materiaal: Lichaam: 78-79% polyester/21-22% elastaan. En als je de beweging tot een minimum wilt beperken, bekijk dan de Indy High Support.

De Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, waardoor je droog en comfortabel blijft. Heb je stevige ondersteuning nodig voor onderweg? Probeer dan de Indy Medium Support.

Wil je wat meer bedekking en subtiele vormgeving? Speciaal ontworpen pads kunnen van onderaf worden ingevoegd en blijven tijdens het wassen en dragen op hun plek voor een glad en betrouwbaar silhouet.

Elke dag en elke workout vereisen verschillende ondersteuning, daarom hebben we de Indy bh vernieuwd om je opties te bieden. Het gladde, sneldrogende materiaal zorgt voor een nette afwerking van de bh, zodat je hem op jouw eigen manier kunt dragen.

Pas de bh perfect aan met de dunne bandjes die eenvoudig aan te passen zijn aan de achterkant. De lichte ondersteuning zorgt voor een zachte grip met voldoende bewegingsvrijheid, perfect voor rustige workouts of dagelijks comfort. Laat niets je weerhouden van het uiten van jezelf in deze gestroomlijnde, laag uitgesneden sport-bh.



Eigenschappen
Naam Nike Indy Light-Support Sport Beha
Fitness
Nike
Type Paars
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Dames