Indian Maharadja Dames Tech Tee Longsleeve Navy

Prijs : € 34.95

Hockey

Indian Maharadja

blauw donker


Indian Maharadja Dames Tech Tee Longsleeve Navy Ga naar Sporthuis-nl

voor € 34.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze kledinglijn is ideaal voor teams en verenigingen, en het uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk een uniforme uitstraling te creëren voor, tijdens en na wedstrijden.

- 100% polyester.

Kortom, de Jaipur Tech Tee longsleeve combineert functionaliteit met comfort en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor sportieve bezigheden of dagelijks gebruik.

Deze Tech Tee maakt deel uit van de Jaipur-collectie van Indian Maharadja, die bekendstaat om zijn functionaliteit en prestatievermogen. Daarnaast behouden ze hun kleur, zelfs na herhaaldelijk wassen, en drogen ze snel, wat handig is voor mensen met een actieve levensstijl. Dankzij de mesh panelen aan de zijkanten van het shirt wordt optimale ventilatie geboden, wat bijdraagt aan het effectief afvoeren van vocht tijdens intensieve activiteiten.
Deze shirts met lange mouwen zijn duurzaam en bestand tegen frequent wassen, waarbij ze hun oorspronkelijke vorm behouden zonder te kreuken. Het shirt is vervaardigd uit zacht polyester tricot met natuurlijke rek, waardoor het licht en uiterst comfortabel aanvoelt.

De Jaipur Tech Tee longsleeve is ontworpen met een gestroomlijnde pasvorm, zodat je vrij kunt bewegen zonder enige belemmering.



Eigenschappen
Naam Indian Maharadja Dames Tech Tee Longsleeve Navy
Hockey
Indian Maharadja
Type Blauw Donker
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Dames