Adidas Gevoerde Korte Sokken 3 Paar

Prijs : € 11.95

Heren

adidas

Zwart


Adidas Gevoerde Korte Sokken 3 Paar Ga naar Sporthuis-nl

voor € 11.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Of je nu hardloopt, traint in de sportschool of gewoon actief bezig bent, deze sokken zijn een betrouwbare keuze om je voeten comfortabel te houden..

Bovendien is het adidas-logo subtiel geplaatst op de boord voor een vleugje sportieve stijl.
De adidas Gevoerde Korte Sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden. Dit geeft je een veilig gevoel en voorkomt irritatie tijdens langdurig dragen. Dit vermindert de impact van schokken en zorgt voor een aangename demping tijdens het bewegen.
Daarnaast zijn de sokken voorzien van een geribbelde boord die ervoor zorgt dat de sokken op hun plaats blijven zonder te knellen. De speciaal ontworpen gevoerde zones bieden extra comfort en bescherming op belangrijke plekken, zoals de hiel en de bal van de voet.

De toegevoegde stretch zorgt voor een goede pasvorm en voorkomt dat de sokken afzakken tijdens het sporten.
Wat de adidas Gevoerde Korte Sokken echt onderscheidt, is de geïntegreerde dempingstechnologie. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en houdt je voeten fris en droog, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Deze sokken combineren hoogwaardige materialen met geavanceerde technologieën om je voeten de beste verzorging te bieden.
De sokken zijn gemaakt van een zachte en duurzame blend van materialen, waaronder katoen, polyester en elastaan. De adidas Gevoerde Korte Sokken zijn de perfecte keuze voor sporters die op zoek zijn naar comfort en ondersteuning tijdens hun trainingssessies en wedstrijden.



Eigenschappen
Naam Adidas Gevoerde Korte Sokken 3 Paar
Heren
Adidas
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 6.95
Geslacht Dames/Heren/Unisex