Adidas Copa Pure.3 FG Junior Voetbalschoenen

Prijs : € 49.95

voetbalkleding

adidas

Zwart


Adidas Copa Pure.3 FG Junior Voetbalschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 49.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Met comfort, controle en duurzaamheid bieden deze schoenen de nodige ondersteuning en prestaties die nodig zijn om succesvol te zijn op het voetbalveld..

Jonge spelers kunnen zich onderscheiden op het veld met deze moderne en opvallende schoenen.
Samengevat zijn de adidas Copa Pure.3 FG Junior voetbalschoenen de ideale keuze voor jonge voetballers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Bovendien biedt de duurzame buitenzool langdurige prestaties en weerstand tegen slijtage, waardoor de schoenen langer meegaan.
Met het klassieke design en de herkenbare adidas-stijl zijn de adidas Copa Pure.3 FG Junior voetbalschoenen niet alleen prestatiegericht, maar ook stijlvol. Dit vermindert de impact op de voeten en helpt vermoeidheid te verminderen, zelfs tijdens intense trainingen en wedstrijden. Dit helpt jonge spelers om hun balans te behouden en hun vaardigheden te verbeteren.
De lichtgewicht EVA-tussenzool zorgt voor demping en comfort bij elke stap.

De strategisch geplaatste noppen bieden optimale grip en stabiliteit tijdens snelle bewegingen en wendingen. De anatomisch gevormde hiel zorgt voor een goede pasvorm en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt bewegen.
De adidas Copa Pure.3 FG Junior voetbalschoenen zijn uitgerust met een FG-noppenconfiguratie die ontworpen is voor stevige natuurlijke grasvelden. Dit biedt niet alleen comfort, maar ook een verbeterde touch en controle over de bal. Deze schoenen bieden een perfecte combinatie van comfort, controle en duurzaamheid, zodat jonge spelers het beste uit zichzelf kunnen halen.
Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig synthetisch leer dat zorgt voor een zacht en soepel gevoel.

De adidas Copa Pure.3 FG Junior voetbalschoenen zijn speciaal ontworpen voor jonge voetballers die willen excelleren op het veld.



Eigenschappen
Naam Adidas Copa Pure.3 FG Junior Voetbalschoenen
Voetbalkleding
Adidas
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Kinderen