Brabo IT-30 CC Neon Orange Indoor Hockeystick

Prijs : € 37.95

Hockey

Brabo

Oranje


Brabo IT-30 CC Neon Orange Indoor Hockeystick Ga naar Sporthuis-nl

voor € 37.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Kortom, deze hockeystick is een betrouwbare metgezel voor de zaalhockeyer die streeft naar perfectie in zijn of haar spel..

Of je nu uitblinkt in dribbelen, nauwkeurig passen of krachtige schoten, de Brabo IT-30 CC Neon Orange zal jouw prestaties naar een hoger niveau tillen. Het blad van de stick is zo ontworpen dat je optimale controle hebt over de bal, waardoor je moeiteloos je tactische spel kunt uitvoeren.
Met deze stick ben je verzekerd van een uitstekende wendbaarheid en precisie op het veld. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor een comfortabele grip, zelfs tijdens de meest intense wedstrijden. De Mid Bow kromming is ideaal voor spelers die een veelzijdig spel willen spelen, met goede dribbelcapaciteiten en de mogelijkheid om krachtige sleeppushes uit te voeren.
De Brabo IT-30 CC Neon Orange is speciaal ontworpen met de zaalhockeyer in gedachten.

Deze stick bevat geen carbon, waardoor hij uitblinkt in flexibiliteit en een geweldige touch op de bal biedt.
Het frame van de stick is vervaardigd met hoogwaardige materialen om optimale prestaties te garanderen. De Brabo IT-30 CC Neon Orange Indoor Hockeystick is de perfecte keuze voor zaalhockeyers die op zoek zijn naar ultiem balgevoel en controle.



Eigenschappen
Naam Brabo IT-30 CC Neon Orange Indoor Hockeystick
Hockey
Brabo
Type Oranje
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Unisex