Brabo IT Traditional Carbon 80 LB Indoor Hockeystick

Prijs : € 69.95

Hockey

Brabo

Paars


Brabo IT Traditional Carbon 80 LB Indoor Hockeystick Ga naar Sporthuis-nl

voor € 69.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Kortom, deze hockeystick is een onmisbaar gereedschap voor de zaalhockeyer die streeft naar perfectie in zijn of haar spel..

Of je nu uitblinkt in dribbelen, nauwkeurig passen of krachtige schoten, de Brabo IT Traditional Carbon 80 LB zal jouw prestaties naar een hoger niveau tillen. Het blad van de stick is ontworpen voor maximale balcontrole, waardoor je moeiteloos je tactische spel kunt uitvoeren.
Met deze stick ben je verzekerd van een ongeëvenaarde wendbaarheid en precisie op het veld. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor een comfortabele grip, zelfs in de meest intense wedstrijden. De Low Bow kromming is perfect voor spelers die zich richten op een dynamisch spel, met verbeterde dribbelcapaciteiten en krachtige sleeppushes.
De Brabo IT Traditional Carbon 80 LB is zorgvuldig ontworpen met het oog op de ervaren zaalhockeyer.

Met een indrukwekkend carbonpercentage van 20% biedt deze stick een ongeëvenaarde combinatie van balcontrole, kracht en wendbaarheid.
Het frame is vervaardigd met behulp van hoogwaardig carbon, wat resulteert in een uitstekende balcontrole en maakt snelle manoeuvres moeiteloos. De Brabo IT Traditional Carbon 80 LB Indoor Hockeystick is een meesterwerk van technische innovatie en precisie, speciaal ontworpen voor zaalhockey op topniveau.



Eigenschappen
Naam Brabo IT Traditional Carbon 80 LB Indoor Hockeystick
Hockey
Brabo
Type Paars
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Unisex