Adidas Ajax Senior Thuisshort 2023-2024

Prijs : € 24.95

voetbalkleding

adidas

Wit


Adidas Ajax Senior Thuisshort 2023-2024 Ga naar Sporthuis-nl

voor € 24.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Combineer het met het bijpassende thuisshirt en sokken om de volledige look te creëren..

Het is ook uitgerust met vochtafvoerende eigenschappen om je droog en fris te houden, zelfs tijdens intense wedstrijden.
Of je nu zelf op het veld staat, naar een wedstrijd kijkt of gewoon je liefde voor Ajax wilt tonen, het adidas Ajax Senior Thuisshort 2023-2024 is een essentieel onderdeel van je Ajax-uitrusting. Het short is lichtgewicht en biedt bewegingsvrijheid, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op het veld. Het short heeft een comfortabele pasvorm en is gemaakt van ademend materiaal dat zorgt voor optimale ventilatie tijdens het sporten.
Het adidas Ajax Senior Thuisshort 2023-2024 is voorzien van geavanceerde technologieën die zorgen voor optimaal comfort en prestaties. Het clublogo van Ajax is trots op het been geplaatst, samen met het adidas-logo.

Het is uitgevoerd in de kenmerkende witte kleur van Ajax en heeft subtiele rode accenten. Met dit thuisshort kun je jezelf identificeren met de Amsterdamse club en je clubliefde tonen.
Het Ajax thuisshort heeft een klassiek en stijlvol design. Dit short is ontworpen om comfort en bewegingsvrijheid te bieden, zodat je jezelf kunt laten gelden op het veld. Het adidas Ajax Senior Thuisshort 2023-2024 is het officiële thuisshort dat gedragen wordt door de spelers van Ajax tijdens het seizoen.



Eigenschappen
Naam Adidas Ajax Senior Thuisshort 2023-2024
Voetbalkleding
Adidas
Type Wit
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Heren/Unisex