Adidas Ajax Senior Hoodie

Prijs : € 34.95

voetbalkleding

adidas

Wit


Adidas Ajax Senior Hoodie Ga naar Sporthuis-nl

voor € 34.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Of je nu zelf traint, de wedstrijden van Ajax bijwoont of gewoon je clubliefde wilt tonen, deze hoodie biedt de perfecte combinatie van comfort, stijl en clubtrots..

De hoodie is ook voorzien van vochtafvoerende eigenschappen om je droog en fris te houden, zelfs tijdens intensieve trainingen.
De adidas Ajax Senior Training Hoodie 2023-2024 is een onmisbaar item voor elke Ajax-fan. Het biedt optimale warmte-isolatie tijdens koude trainingsdagen en dankzij de relaxte pasvorm kun je vrij bewegen op het veld. Hiermee laat je zien dat je een trotse Ajax-supporter bent en je verbonden voelt met de club.
Deze hoodie is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en tegelijkertijd ademend en comfortabel zijn. Het is uitgevoerd in de kenmerkende kleuren van Ajax, namelijk rood en wit, en is voorzien van het clublogo van Ajax en het adidas-logo op de borst.

Met deze hoodie kun je je steun voor de club tonen en tegelijkertijd genieten van optimaal comfort en functionaliteit.
De Ajax Senior Training Hoodie 2023-2024 heeft een eigentijds design met een capuchon en een kangoeroezak aan de voorkant. De adidas Ajax Senior Training Hoodie 2023-2024 is een veelzijdige en stijlvolle hoodie die speciaal is ontworpen voor Ajax-supporters tijdens trainingssessies of als casual kledingstuk.



Eigenschappen
Naam Adidas Ajax Senior Hoodie
Voetbalkleding
Adidas
Type Wit
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Heren/Unisex