Osaka Future Lab 100 NXT Bow Hockeystick

Prijs : € 299.95

Hockey

Osaka

Grijs


Osaka Future Lab 100 NXT Bow Hockeystick Ga naar Sporthuis-nl

voor € 299.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Hierdoor is de stick zeer licht en behoudt hij maximale stijfheid..

Hoewel de karakteristieken van de NXT Bow sterk lijken op die van de Pro Bow, maakt het gebruik van geometrische vormen het mogelijk om dezelfde resultaten te behalen met minder carbonmateriaal. Dankzij de Hookslot biedt de stick meer controle over de bal.
De Future Lab heeft de innovatieve NXT Bow. Hoewel de Hookslot kop niet veel verschilt van de gebruikelijke maxi kop van Osaka, zullen technische spelers de verschillen goed opmerken. De Pro-bow curve ligt iets lager dan de Mid Bow, waardoor de stick iets meer speelgemak biedt bij het dribbelen.
De stick is uitgerust met een Hookslot kop.

Met een kromming van 24 mm op een hoogte van 250 mm is deze stick ideaal voor de allround speler die zowel over technische vaardigheden als een nauwkeurige, strakke pass beschikt. Het carbonmateriaal verhoogt de stijfheid van de stick en zorgt voor indrukwekkende slagkracht en power. Deze stick wordt veelvuldig gebruikt door topspelers en vertegenwoordigt de kernwaarden van Osaka: premium kwaliteit, Japanse stijl en uitstekend design.
De Osaka Future Lab is een stugge veldstick die volledig bestaat uit carbon. De Osaka Future Lab 100 is de meest recente toevoeging aan de stickcollectie van Osaka.



Eigenschappen
Naam Osaka Future Lab 100 NXT Bow Hockeystick
Hockey
Osaka
Type Grijs
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Dames/Heren/Unisex