Nike Air Zoom Pegasus 40 Dames Hardloopschoenen

Prijs : € 119.95

Running

Nike

Wit


Nike Air Zoom Pegasus 40 Dames Hardloopschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 119.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

We hebben het bandje om de middenvoet opnieuw ontworpen voor een pasvorm die de vorm van de voet goed volgt, voor voetbogen van elk formaat..

We hebben Nike React technologie gecombineerd met twee Zoom Air units (bij de voorvoet en de hak) voor een veerkrachtig en energiek gevoel wanneer je afzet.
 
Uitnodigende pasvorm en feel
De enkele laag mesh is geoptimaliseerd voor een uitnodigend gevoel en een fijne pasvorm. Of je nu een beetje sneller of met iets minder inspanning wilt hardlopen, responsieve schoenen geven je iets meer veerkracht bij elke stap om meer uit je run te halen. Het behoudt zijn vorm na elke run voor een consistent gevoel.
 
Responsiviteit: hoog
Hoe responsiever de schoen, hoe meer energieteruggave je bij elke stap krijgt. Het is een licht, stevig foam dat voor een comfortabele, responsieve looppas zorgt.

Dankzij Nike React technologie hou je feeling met de ondergrond. Demping zorgt voor schokbescherming wanneer je voeten de grond raken. De schoen is goed voor zowel lange als korte runs en zorgt voor een soepele afwikkeling van hak naar teen.
 
Demping: medium
Hoe meer demping je onder je voet hebt, hoe zachter en comfortabeler je run voelt. Hij zorgt voor balans, of je nu op je hak of voorvoet landt.

De Peg 40 biedt neutrale ondersteuning. Een combinatie van gerichte ondersteuning en strategisch geplaatste demping zorgt voor een stevig gevoel bij iedere stap. Of je nu lange marathons aflegt, een korte run doet voor zonsondergang of aansluit bij een spontane groepsrun, dit blijft de beproefde hardloopschoen voor op straat waar je elke dag op kunt rekenen, run na run.
 
Ondersteuning: neutraal
Hoe meer ondersteuning een schoen biedt, hoe stabieler je natuurlijke looppas is. Deze versie heeft dezelfde vertrouwde responsiviteit en neutrale ondersteuning, maar biedt meer comfort op gevoelige plekken van je voet, zoals bij je voetboog en tenen.

De schoen voelt als vanouds aan alsof hij speciaal voor jou is gemaakt. De veerkrachtige Peg is terug om je te helpen je doelen te bereiken.



Eigenschappen
Naam Nike Air Zoom Pegasus 40 Dames Hardloopschoenen
Running
Nike
Type Wit
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Dames