Nike React Infinity Flyknit Hardloopschoenen

Prijs : € 99.95

Running

Nike

rood donker


Nike React Infinity Flyknit Hardloopschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 99.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

De onderkant is breder voor meer stabiliteit bij contact.
- De tong met hybride design combineert een aansluitend gevoel met de verstelbare pasvorm van een traditioneel design.- Zachte vulling langs de kraag zorgt voor een dempend raakvlak.- Extra rubber op de buitenzool zorgt voor grip en stevigheid..

Nike React technologie geeft je een zacht en toch responsief gevoel bij iedere stap. Flexibel voor als je voet loskomt van de grond, soepel voor als je voet vooruit beweegt, en dempend tijdens het landen. De schoen heeft nog steeds Flywire technologie voor ondersteuning bij de middenvoet.
De zool heeft een uniek rockerdesign voor ondersteuning tijdens de drie fasen van elke stap. Het resultaat is een fris gevoel dat je voet omsluit en je bewegingen niet beperkt.

Blijf hardlopen, het kan.
We hebben Flyknit aan het bovenwerk toegevoegd voor specifieke zones met ventilatie, flexibiliteit en omsluiting. We hebben zelfs nog meer demping rond de hak en enkel toegevoegd voor een ondersteunend gevoel. Een ventilerend bovenwerk zorgt voor een omsloten, flexibel gevoel. De Nike React Infinity Run 3 geeft je een zacht en stabiel gevoel voor een soepele loopervaring tijdens zowel lange als korte runs.

Dit is nog steeds onze meest geteste schoen, gemaakt om je te helpen je hardloopdoelen te bereiken.



Eigenschappen
Naam Nike React Infinity Flyknit Hardloopschoenen
Running
Nike
Type Rood Donker
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Heren/Unisex