Brabo Elite 2 WTB Textreme CC Hockeystick

Prijs : € 167.95

Hockey

Brabo

blauw


Brabo Elite 2 WTB Textreme CC Hockeystick Ga naar Sporthuis-nl

voor € 167.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

De CC 'Classic Curve' kromming, vergelijkbaar met een mid-bow kromming, is een kromming van 24mm op 310 mm van de haak, waardoor de hockeystick zeer geschikt is voor de allround spelers.- Materiaal: 100% TeXtreme Carbon- Mid Bow Kromming- Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De stick heeft een EVA Cordgrip die zorgt voor extra demping en comfort. Bij off-center hits treedt de waveconstructie corrigerend op om zo meer redement uit je slagen te halen. Deze exclusieve technologie zorgt voor een optimale torsiestijfheid door het aanbrengen van een wave constructie in de shaft. Daarnaast is de Elite serie voorzien van de nieuwe Wave Torsion Box Technology.

Door deze fibers toe te passen in de Brabo TeXtreme serie creëren we een stick met de volgende eigenschappen: Ultra Light, Maximum stiffness, Maximum Power. Deze exclusieve TeXtreme carbon fibers zijn extreem licht en extreem sterk. In deze stick zijn de exclusieve TeXtreme carbon fibers verwerkt die ook worden gebruikt in de hightech Formule 1 industrie. De Brabo Elite-2 CC TeXtreme hockeystick is de keuze van diverse topspelers.



Eigenschappen
Naam Brabo Elite 2 WTB Textreme CC Hockeystick
Hockey
Brabo
Type Blauw
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Heren/Unisex