Asics Field Ultimate FF Dames Hockeyschoenen

Prijs : € 64.95

Hockey

Asics

Zwart


Asics Field Ultimate FF Dames Hockeyschoenen Ga naar Sporthuis-nl

voor € 64.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

De rubber en hars die daarbij wordt gebruikt, zorgt voor extra duurzaamheid en langdurige bescherming tijdens het sporten.- Verkrijgbaar in verschillende kleuren- Ook verkrijgbaar in Heren variant.

Het bovenwerk van de schoen zit met de PGuard technologie verbonden aan de schoenzool. De Solyte midsole is een lichtgewicht tussenzool die zorgt voor een soepelere loopervaring, waardoor de kans op blessures afneemt. Het geavanceerd Trusstic System biedt extra steun tijdens het springen en zorgt voor een hogere wendbaarheid tijdens het sporten. De speciale tongconstructie voorkomt dat er vuil de schoen binnendringt.

Bij het ontwerpen van de schoenen is er gebruik gemaakt van het Impact Guidance System, waardoor alle componenten van de schoen samenwerken om het lichaam op een natuurlijke manier te laten sporten.De bovenzijde van de hockeyschoenen is gemaakt van flexibel leer voor extra draagcomfort. De Asics Field Ultimate FF hockeyschoenen is het topmodel van de Asics hockeyschoenen collectie.



Eigenschappen
Naam Asics Field Ultimate FF Dames Hockeyschoenen
Hockey
Asics
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Dames