Indian Maharadja Soft Shell Jack

Prijs : € 74.95

Hockey

Indian Maharadja

Zwart


Indian Maharadja Soft Shell Jack Ga naar Sporthuis-nl

voor € 74.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze kledinglijn is ideaal voor teams en verenigingen, en het uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk een uniforme uitstraling te creëren voor, tijdens en na wedstrijden.

- 100% polyester.

Kortom, deze Softshell jas combineert een aansluitende pasvorm, comfort, waterafstotende eigenschappen en isolatie, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende weersomstandigheden en activiteiten.

Deze jas maakt deel uit van de Jaipur-collectie van Indian Maharadja, die bekendstaat om zijn functionaliteit en prestatievermogen. De steekzakken aan de voorkant zijn handig en kunnen veilig worden afgesloten met een rits, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van kleine essentials. De binnenkant van de jas is voorzien van een zachte, isolerende fleece voering, wat extra warmte toevoegt aan het kledingstuk. De stof is behandeld om waterafstotend te zijn, waardoor het effectief beschermt tegen indringend water.

Deze Softshell jas biedt een nauwsluitende pasvorm en het licht rekbare materiaal zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid.



Eigenschappen
Naam Indian Maharadja Soft Shell Jack
Hockey
Indian Maharadja
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Heren