Indian Maharadja Tech Broek

Prijs : € 42.95

Teamkleding

Indian Maharadja

Grijs


Indian Maharadja Tech Broek Ga naar Sporthuis-nl

voor € 42.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze kledinglijn is ideaal voor teams en verenigingen, en het uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk een uniforme uitstraling te creëren voor, tijdens en na wedstrijden.

- 95% polyester, 5% elestaan.

De stofconstructie zorgt ervoor dat vocht efficiënt van het lichaam wordt afgevoerd, waardoor je comfortabel en droog blijft tijdens fysieke activiteiten.

Deze broek maakt deel uit van de Jaipur-collectie van Indian Maharadja, die bekendstaat om zijn functionaliteit en prestatievermogen. Deze tech pant is vervaardigd uit een comfortabele stretch knit stof, waardoor een optimaal draagcomfort wordt geboden en volledige bewegingsvrijheid tijdens het sporten mogelijk is. De enkelritsen vergemakkelijken het aan- en uittrekken van scheenbeschermers, terwijl de ritsen in de zakken ervoor zorgen dat kleine essentiële items veilig op hun plaats blijven. De elastische tailleband met trekkoord maakt het eenvoudig om de pasvorm aan te passen naar wens.

De The Indian Maharadja Tech Pant is de opvolger van de T010 en onderscheidt zich door een slankere pasvorm in vergelijking met zijn voorganger.



Eigenschappen
Naam Indian Maharadja Tech Broek
Teamkleding
Indian Maharadja
Type Grijs
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Heren