Indian Maharadja Tech Short

Prijs : € 31.95

Teamkleding

Indian Maharadja

Grijs


Indian Maharadja Tech Short Ga naar Sporthuis-nl

voor € 31.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze kledinglijn is ideaal voor teams en verenigingen, en het uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk een uniforme uitstraling te creëren voor, tijdens en na wedstrijden.

- 88% polyester, 12% elestaan.

Kortom, de Tech Short combineert eigentijdse materialen en ontwerpkenmerken om een short te bieden die licht, snel drogend, comfortabel en functioneel is, ideaal voor diverse sportactiviteiten.

Deze tech short maakt deel uit van de Jaipur-collectie van Indian Maharadja, die bekendstaat om zijn functionaliteit en prestatievermogen. Bovendien zijn de steekzakken strategisch naar binnen geplaatst, waardoor ze niet in de weg zitten tijdens het sporten en geen hinder veroorzaken. De elastische tailleband, voorzien van een aantrekkoord aan de binnenzijde, zorgt voor een comfortabele en verstelbare pasvorm. De short is voorzien van een dubbele mesh inzet met 4-way stretch, wat niet alleen zorgt voor extra stevigheid maar ook optimale bewegingsvrijheid biedt.

De Tech Short van The Indian Maharadja is vervaardigd uit lichtgewicht en sneldrogend polyester, waardoor vocht efficiënt wordt afgevoerd.



Eigenschappen
Naam Indian Maharadja Tech Short
Teamkleding
Indian Maharadja
Type Grijs
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Heren