Ô Cuisine Taartvorm/Quichevorm - Ø27 Cm

Prijs : € 7.39

Ovenschalen

cuisine

Ovenschalen


Ô Cuisine Taartvorm/Quichevorm - Ø27 Cm Ga naar Xenos-nl

voor € 7.39

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Xenos-nl.

* Product: Ô Cuisine taartvorm * Diameter: 27 cm * Vaatwasmachinebestendig: Ja.

Bovendien kan borosilicaatglas zeker tegen een stootje, dus mocht je een product een keer laten vallen, het glas zal niet snel breken. Borosilicaatglas kan perfect tegen thermische schommelingen van -40°C tot 300°C en is daarnaast ook erg hygiënisch in gebruik. Deze glassoort wordt zo gehard, door het bij productie te verwarmen tot bijna 700°C. Borosilicaatglas De glazen producten van Pyrex zijn ieder gemaakt van extreem gehard borosilicaatglas.

De vorm heeft een diameter van 27 cm. Leuk voor het effect! En na gebruik zet je hem direct in de vaatwasser, want krasbestendig is deze Ô Cuisine taartvorm zeker. Bovendien zorgt deze taartvorm ervoor dat je taart een mooie geribbelde zijkant krijgt. Deze taartvorm is gemaakt van transparant borosilicaatglas, waardoor je het bakproces van je gerecht perfect volgen.

Deze schaal kan namelijk zo vanuit de koelkast de oven in tot wel 300°C. Deze vorm heeft niet alleen een ruime afmeting, hij is daarnaast ook erg praktisch. Maak nu in één handomdraai de lekkerste taarten met deze Ô Cuisine taartvorm.



Eigenschappen
Naam Ô Cuisine Taartvorm/Quichevorm - Ø27 Cm
Ovenschalen
Cuisine
Type Ovenschalen
Aanbieder Xenos-Nl
Bezorgkosten 4.99
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Kleur Transparant
Materiaal Glas