Superfish Topclear Kit 10000

Prijs : € 239.99

Tuin

Superfish

Dieren


Superfish Topclear Kit 10000 Ga naar Toptuincentrum-...

voor € 239.99

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Toptuincentrum-nl.

Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan tuinsets en vele andere tuinmeubelen, Ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer.

Met de TopClear 10000 Kit ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties en helder vijverwater, terwijl je tegelijkertijd energie bespaart.
SHOWROOM
Wil je het product graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Bovendien beschikt het filter over handige functies zoals Auto Clean Wash en een Flow-indicator, wat het onderhoud vereenvoudigt en de optimale werking van het filter waarborgt.
Zowel de PondECO pomp als het TopClear filter zijn TUV-GS gekeurd, wat staat voor gecontroleerde kwaliteit en veiligheid. Het filter is uitgerust met filterschuim en Bio-Balls, waardoor het efficiënt organisch afval afbreekt en een gezond vijvermilieu bevordert. Met maximale prestaties en een zeer laag energieverbruik is deze pomp volledig afgestemd op de TopClear 10000!
De krachtige 9 Watt UV-lamp zorgt ervoor dat je binnen 14 dagen kunt genieten van een heldere vijver.

De nieuwe 45 Watt elektronische SuperFish PondECO 3000 pomp heeft een indrukwekkende pompcapaciteit van maar liefst 2900 liter per uur. Dit topmodel is ontworpen voor vijvers tot 10.000 liter. SUPERFISH TOPCLEAR KIT 10000
Let op! Met beperkte voorraad wellicht niet online te bestellen, maar beschikbaar in de winkel, bel voor details.
De TopClear 10000 Kit is een complete 3-in-1 kit die bestaat uit het TopClear drukfilter met 9 Watt UVC en de zeer zuinige PondECO 3000 vijverpomp.



Eigenschappen
Naam Superfish Topclear Kit 10000
Tuin
Superfish
Type Dieren
Aanbieder Toptuincentrum-Nl