Bio Knip & Eet, Sprouting Basilicumkers

Prijs : € 5.25

Tuin

Buzzy seeds

Tuin


Bio Knip & Eet, Sprouting Basilicumkers Ga naar Toptuincentrum-...

voor € 5.25

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Toptuincentrum-nl.

het mengen met alfalfa en of radijskers en of broccolikers..

Wij adviseren deze soorten te sprouten d.m.v. Minder geschikt voor sprouting in de spruitgroente pot, waarbij afgegoten moet worden. De kiemgroenten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer een week in de koelkast bewaard blijven._x000D_ _x000D_ LET OP! Basilicum, rucola en tuinkers maken een gel aan na aanraking met water. 15 - 18ºC, nog 1 à 2 weken in de kweekset blijven staan voor iets meer bladontwikkeling.

_x000D_ De Basilicumkers kan, bij ca. Na 5 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. De watten goed vochtig houden en u kunt genieten van uw eigen gekweekte Kiemgroenten. _x000D_ U kunt ook een leeg boterbakje vullen met natte watten en hier de zaden op strooien.

Ververs iedere dag het water. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in de vensterbank in een normale kamertemperatuur ( 20-22C ). Past ook heel mooi bij kalfs-, lams- of kip gerechten._x000D_ _x000D_ Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. De Basilicumkers smaakt uitstekend als laatste toevoeging bij verse pasta, tomatensaus of salades en is zeer geschikt voor het maken van Pesto.

Bekend van de Mediterrane gerechten maar ook veel toegepast in de Thaise en Indonesische keuken. Basilicumkers_x000D_ Spruitgroente kan eenvoudig met water worden opgekweekt.



Eigenschappen
Naam Bio Knip & Eet, Sprouting Basilicumkers
Tuin
Buzzy Seeds
Type Tuin
Aanbieder Toptuincentrum-Nl