Industrieel Groen Vloerkleed Polyester Cabera 7955, 200X290

Prijs : € 480

Vloerkleden

Disena

Vloerkleden


Industrieel Groen Vloerkleed Polyester Cabera 7955, 200X290 Ga naar Disena-nl

voor € 480

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De collectie is eigentijds en past bij de huidige trends op interieurgebied. Disena vloerkleed kopen bij Disena Disena vloerkleden zijn kwalitatief hoogwaardig tegen een scherpe prijs. Hierdoor behoudt hij zijn kleur goed en gaat hij lang mee.

De Cabera 7955 is een polyester vloerkleed. Je bent verzekerd van een kwalitatief uitstekend vloerkleed omdat de Cabera 7955 machinaal geweven is. Samen met andere grijze elementen in je woonkamer krijg je een fraai samenhangend geheel. Het kleed heeft een effen dessin.

Hou je van een landelijke uitstraling in je huis? Dan is dit kleed zeker een prachtige toevoeging aan je interieur. Het kleed is grijs. De Cabera 7955 is een vloerkleed van het merk Disena en gewild door zijn prachtige grijze kleur. Levertijd: 1-2 weken *Merk: Disena *Kleur: Grijs vloerkleed *Stijl: Landelijk vloerkleed *Materiaal: 100% Polyester- Bevat gerecycled PET *Productiemethode: Machinaal geweven *Soort pool: Laagpolig / Poolhoogte 20 mm We adviseren om bij dit kleed anti slip toe te passen.Eigenschappen
Naam Industrieel Groen Vloerkleed Polyester Cabera 7955, 200X290
Vloerkleden
Disena
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl