Industrieel Grijsbruin Vloerkleed Polyester Cabera 2692, 160X230

Prijs : € 305

Vloerkleden

Disena

Vloerkleden


Industrieel Grijsbruin Vloerkleed Polyester Cabera 2692, 160X230 Ga naar Disena-nl

voor € 305

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De collectie is eigentijds en past bij de huidige trends op interieurgebied. In interieurs met een landelijke uitstraling is dit vloerkleed een geweldige aanwinst.  Je bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig kleed omdat de Cabera 2692 machinaal geweven is.   Disena vloerkleed kopen bij Disena Disena vloerkleden zijn kwalitatief hoogwaardig tegen een scherpe prijs. In combinatie met andere grijze elementen in je interieur krijg je een fraai samenhangend geheel.

Het vloerkleed is effen. Deze stof gaat lang mee en voelt ook lekker glad en zacht aan. Het vloerkleed is vervaardigd uit polyester. De kleur van het kleed is grijs.

De Cabera 2692 is een mooi landelijk vloerkleed uit de collectie van Disena. Levertijd: 1-2 weken *Merk: Disena *Kleur: Grijs vloerkleed *Stijl: Landelijk vloerkleed *Materiaal: 100% Polyester  - Bevat gerecycled PET *Productiemethode: Machinaal geweven *Soort pool: Laagpolig / Poolhoogte 20 mm We adviseren om bij dit kleed anti slip toe te passen.Eigenschappen
Naam Industrieel Grijsbruin Vloerkleed Polyester Cabera 2692, 160X230
Vloerkleden
Disena
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl