Vintage Vloerkleed Scandinavisch Louis De Poortere 9114, 140X200

Prijs : € 412

Vloerkleden

Louis de Poortere

Vloerkleden


Vintage Vloerkleed Scandinavisch Louis De Poortere 9114, 140X200 Ga naar Disena-nl

voor € 412

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Schoonheid, elegantie en comfort zijn de sleutelwoorden als het gaat om de collectie van dit beroemde merk. Louis de Poortere vloerkleed kopen bij Disena Kiezen voor Louis de Poortere betekent kiezen voor de beste kwaliteit. Het kleed heeft geen pool, omdat de Antiquarian 9114 vlakgeweven is.

De lage pool van dit vloerkleed zorgt ervoor dat hij zeer gemakkelijk schoon te houden is en veel minder vatbaar voor het vasthouden van stof. Ook in industriële en moderne interieurs is dit kleed een echte aanwinst. Heb jij een kamer met vintage onderdelen? Dan is dit vloerkleed een prachtige toevoeging. Dit resulteert in een speelse uitstraling.

Het dessin van dit vloerkleed is gemêleerd. Het kleed is multicolor. Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis de Poortere *Kleur: Multicolor vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Dit is één van de meest gewilde vloerkleden van Louis de Poortere.Eigenschappen
Naam Vintage Vloerkleed Scandinavisch Louis De Poortere 9114, 140X200
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl