Koper Grijs Vloerkleed Louis De Poortere Copper, 170X240

Prijs : € 645

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Koper Grijs Vloerkleed Louis De Poortere Copper, 170X240 Ga naar Disena-nl

voor € 645

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De lage pool van dit kleed maakt hem zeer gemakkelijk te onderhouden is en minder gevoelig voor stof. Dit vloerkleed is vlakgeweven, een veel gebruikte techniek die resulteert in een product dat perfect is om je kamer mee te verfraaien. Dit dessin maakt dat het kleed echt opvalt in je kamer.

Het kleed heeft een geometrisch patroon. Het kleed is heel veelzijdig en is een zekere verrijking in je interieur. De vintage look van dit vloerkleed maakt hem zeer gewild onder fans van een vintage woonstijl. Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Multicolor vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig De Mad Men 8951 is een vloerkleed van het merk Louis De Poortere en gewild door zijn mooie multicolor kleur.Eigenschappen
Naam Koper Grijs Vloerkleed Louis De Poortere Copper, 170X240
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl