Vintage Vloerkleed Grijs Louis De Poortere Madmen 8929, 200X280

Prijs : € 885

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Vintage Vloerkleed Grijs Louis De Poortere Madmen 8929, 200X280 Ga naar Disena-nl

voor € 885

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Met dank aan de lage pool van de Mad Men 8929 is het kleed gemakkelijk schoon te houden. Dit vloerkleed is vlakgeweven, een moderne productiemethode die resulteert in een kleed dat ideaal is om je woonkamer mee te decoreren. Voor liefhebbers van geometrische dessins is de Mad Men 8929 zeer zeker eentje om te overwegen.

Hij past perfect in een vintage interieurstijl, maar past ook heel mooi in modernere interieurs en interieurs met industriële details. Dit kleed heeft een grijze kleur. Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Grijs vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Dit is de Mad Men 8929, een schitterend vloerkleed van Louis De Poortere.Eigenschappen
Naam Vintage Vloerkleed Grijs Louis De Poortere Madmen 8929, 200X280
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl