Louis De Poortere Blauw Cracks, 80X150

Prijs : € 189

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Louis De Poortere Blauw Cracks, 80X150 Ga naar Disena-nl

voor € 189

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Omdat de Mad Men 8629 een kleed met een lage pool is houdt hij veel minder snel stof vast. De Mad Men 8629 is vlakgeweven, wat het vloerkleed heel plat maakt. Dit zorgt voor een speelse uitstraling.

Het patroon van dit vloerkleed is gemêleerd. Ook in industriële en moderne inrichtingen is dit vloerkleed een ware aanwinst. Heb jij een kamer met vintage onderdelen? In dat geval is dit kleed een fantastische aanvulling. De kleur van het kleed is blauw.

Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Blauw vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Neem ook eens een kijkje bij één van onze andere blauwe vloerkleden De Mad Men 8629 is een laagpolig kleed van hoge kwaliteit.Eigenschappen
Naam Louis De Poortere Blauw Cracks, 80X150
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl