Louis De Poortere Mad Men Blauw, 80X150

Prijs : € 189

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Louis De Poortere Mad Men Blauw, 80X150 Ga naar Disena-nl

voor € 189

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Dit vloerkleed is vlakgeweven, een moderne productiemethode die resulteert in een kleed dat zeer geschikt is om je ruimte mee te verfraaien. De Mad Men 8421 is een laagpolig vloerkleed, wat het makkelijker maakt om er bijvoorbeeld meubels over te verplaatsen. Dit kleed past perfect in een vintage interieurinrichting, maar past ook heel mooi in moderne interieurs en interieurs met industriële elementen.

Dit maakt dat dit vloerkleed veelzijdig is en perfect zal staan in je interieur. De Mad Men 8421 heeft een gemêleerd dessin. Het kleed is blauw. Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Blauw / Grijs vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Neem ook eens een kijkje bij één van onze andere blauwe vloerkleden Hier zie je de Mad Men 8421, een vloerkleed dat zeker mooi zal staan in je interieur.Eigenschappen
Naam Louis De Poortere Mad Men Blauw, 80X150
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl