Vintage Vloerkleed Lichtroze Grijs Louis De Poortere 8546, 140X200

Prijs : € 388

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Vintage Vloerkleed Lichtroze Grijs Louis De Poortere 8546, 140X200 Ga naar Disena-nl

voor € 388

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere lichtroze vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Ook in industriële en moderne inrichtingen is dit vloerkleed een echte aanwinst. Heb je een inrichting met vintage onderdelen? Dan is dit vloerkleed een geweldige aanvulling. Dit vloerkleed is vlakgeweven, een veel toegepaste techniek die resulteert in een kleed dat perfect is om je kamer mee te verfraaien.

In combinatie met de juiste onderdelen in je interieur heeft het een heel mooi effect in je woonkamer. Het gemêleerde dessin van dit kleed geeft het een speels uiterlijk. De Fading World 8546 heeft een lage pool, hierdoor is hij gemakkelijk schoon te maken. De kleur van het kleed is lichtroze/multicolor.

Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Lichtroze vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Hier zie je de Fading World 8546, een kleed dat absoluut niet zal misstaan in je huis.Eigenschappen
Naam Vintage Vloerkleed Lichtroze Grijs Louis De Poortere 8546, 140X200
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl