Vintage Vloerkleed Multicolor Louis De Poortere 8259, 280X360

Prijs : € 1397

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Vintage Vloerkleed Multicolor Louis De Poortere 8259, 280X360 Ga naar Disena-nl

voor € 1397

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Hij past heel goed in een vintage interieurstijl, maar staat ook erg mooi in moderne interieurs en interieurs met industriële details. Dit kleed is vlakgeweven, een veel gebruikte techniek die resulteert in een product dat perfect is om je ruimte mee te decoreren. In combinatie met de juiste onderdelen in je interieur heeft het een heel mooi effect in je woonkamer.

Het gemêleerde patroon van dit vloerkleed geeft het een levendig uiterlijk. De Fading World 8259 is kleed met een lage pool. Het heeft een multicolor kleur. Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Multicolor vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig De Fading World 8259 is een kleed van het merk Louis De Poortere en geliefd door zijn prachtige multicolor kleur.Eigenschappen
Naam Vintage Vloerkleed Multicolor Louis De Poortere 8259, 280X360
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl