Marineblauw Vloerkleed Medaillon, 170X240

Prijs : € 645

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Marineblauw Vloerkleed Medaillon, 170X240 Ga naar Disena-nl

voor € 645

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De lage pool van de Fading World 8254 zorgt dat hij zeer gemakkelijk te onderhouden is en minder vatbaar voor vasthouden van stof. Het kleed heeft geen pool, omdat de Fading World 8254 vlakgeweven is. Dit zorgt voor een speelse uitstraling.

Het patroon van dit kleed is gemêleerd. Ook in industriële en moderne interieurs is dit vloerkleed een ware verrijking. Heb je een kamer met vintage onderdelen? Dan is dit vloerkleed een prachtige toevoeging. Hij is marineblauw van kleur.

Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Marineblauw vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Neem ook eens een kijkje bij één van onze andere blauwe vloerkleden De Fading World 8254 is een laagpolig vloerkleed van hoge kwaliteit.Eigenschappen
Naam Marineblauw Vloerkleed Medaillon, 170X240
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl