Louis De Poortere Vintage Vloerkleed Multicolor 8717, 80X150

Prijs : € 189

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Louis De Poortere Vintage Vloerkleed Multicolor 8717, 80X150 Ga naar Disena-nl

voor € 189

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De Atlantic 8717 is vlakgeweven, wat het kleed heel plat maakt. De Atlantic 8717 is laagpolig, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Ook in industriële en moderne interieurs is dit kleed een ware verrijking.

Heb jij een woonkamer met vintage elementen? In dat geval is dit kleed een schitterende aanvulling. Dit zorgt ervoor dat dit vloerkleed veelzijdig is en fraai zal staan in je kamer. De Atlantic 8717 heeft een gemêleerd patroon. Hij is multicolor van kleur.

Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Multicolor vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig Wil jij je woonkamer helemaal af maken met een schitterend kleed? Dan is de Atlantic 8717 echt wat voor jou.Eigenschappen
Naam Louis De Poortere Vintage Vloerkleed Multicolor 8717, 80X150
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl