Vintage Vloerkleed Louis De Poortere 8705, 290X390

Prijs : € 1799

Vloerkleden

Louis De Poortere

Vloerkleden


Vintage Vloerkleed Louis De Poortere 8705, 290X390 Ga naar Disena-nl

voor € 1799

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Louis De Poortere vloerkleed kopen bij Disena Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Ook in industriële en moderne inrichtingen is dit vloerkleed een echte verrijking. Heb jij een kamer met vintage elementen? Dan is dit vloerkleed een fantastische aanvulling. Het vloerkleed heeft geen poolhoogte, omdat de Antiquarian 8705 vlakgeweven is.

Samen met de juiste elementen in je interieur heeft het een schitterend effect in je kamer. Het gemêleerde patroon van dit kleed geeft het een speels aanzien. Dankzij de lage pool van de Antiquarian 8705 is hij simpel te reinigen. De kleur van het kleed is multicolor.

Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Louis De Poortere *Kleur: Multicolor vloerkleed *Stijl: Vintage vloerkleed *Materiaal: Katoen *Productiemethode: Vlakgeweven *Soort pool: Laagpolig De Antiquarian 8705 is een laagpolig kleed van top kwaliteit.Eigenschappen
Naam Vintage Vloerkleed Louis De Poortere 8705, 290X390
Vloerkleden
Louis De Poortere
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl