Industrieel Vloerkleed - Vancouver 7848, 240X300

Prijs : € 550

Vloerkleden

Disena

Vloerkleden


Industrieel Vloerkleed - Vancouver 7848, 240X300 Ga naar Disena-nl

voor € 550

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De collectie is eigentijds en past bij de huidige trends op interieurgebied. Disena vloerkleed kopen bij Disena Disena vloerkleden zijn kwalitatief hoogwaardig tegen een scherpe prijs. Je bent gegarandeerd van een kwalitatief uitstekend kleed omdat de Vancouver 7848 machinaal geweven is.

Je bent gegarandeerd van lekkere warme voeten dankzij de hogere pool van de Vancouver 7848. Dit kleed past prima in een industrieel interieur, maar ook in een meer moderne, strakke inrichting is dit kleed een ware eyecatcher. In combinatie met andere multicolor elementen in je woonkamer krijg je een samenhangend geheel. Het kleed is effen.

Het polypropyleen waar dit kleed van is gemaakt resulteert in een duurzaam kleed met uitstekende geluid- en warmte isolerende eigenschappen. Hij is multicolor van kleur. Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Disena *Kleur: Multicolor vloerkleed *Stijl: Industrieel vloerkleed *Materiaal: 100% Polypropyleen *Productiemethode: Machinaal geweven *Soort pool: Laagpolig / Poolhoogte 25 mm De Vancouver 7848 is een schitterend industrieel kleed uit de range van Disena.Eigenschappen
Naam Industrieel Vloerkleed - Vancouver 7848, 240X300
Vloerkleden
Disena
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl