Industrieel Vloerkleed - Vancouver 7673, 200X290

Prijs : € 439

Vloerkleden

Disena

Vloerkleden


Industrieel Vloerkleed - Vancouver 7673, 200X290 Ga naar Disena-nl

voor € 439

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Disena-nl.

Als wij je ergens mee kunnen helpen, laat het dan weten! Wij reageren altijd snel op chat en mail, maar bellen kan natuurlijk ook..

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. De collectie is eigentijds en past bij de huidige trends op interieurgebied. Disena vloerkleed kopen bij Disena Disena vloerkleden zijn kwalitatief hoogwaardig tegen een scherpe prijs. De Vancouver 7673 is met de machine geweven, hetgeen je ziet aan het hoogwaardige eindresultaat.

De iets hogere pool van dit kleed zorgt voor een exclusief uitstraling. Tezamen met andere industriële accenten in een interieur staat hij geweldig, maar ook strakke, eigentijdse interieurs krijgen iets extra's met dit vloerkleed. De Vancouver 7673 is een veelzijdig vloerkleed. Door de juiste combinaties maak je je woonkamer een stukje fraaier met de Vancouver 7673.

Het effen dessin geeft een kalme look. Dit resulteert in een heerlijk zacht vloerkleed die ook nog eens lang mee gaat. Het kleed is gemaakt van polypropyleen. Dit kleed heeft een grijze kleur.

Levertijd: 2-5 werkdagen (indien voorradig bij de producent) *Merk: Disena *Kleur: Grijs vloerkleed *Stijl: Industrieel vloerkleed *Materiaal: 100% Polypropyleen *Productiemethode: Machinaal geweven *Soort pool: Laagpolig / Poolhoogte 25 mm Dit is één van de meest populaire vloerkleden van Disena.Eigenschappen
Naam Industrieel Vloerkleed - Vancouver 7673, 200X290
Vloerkleden
Disena
Type Vloerkleden
Aanbieder Disena-Nl