1136 MSM

Prijs : € 21.6

Vitamines

Varuvo

Vitamines


1136 MSM Ga naar NOWvitamins-nl

voor € 21.6

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij NOWvitamins-nl.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte..


Ingrediënten:Methylsulfonylmethaan, Hydroxypropylmethylcellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat)
Gebruik:3 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd
Gebruik tijdens de zwangerschap of de borstvoeding wordt afgeraden.
Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Vrij van allergenen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
Samenstelling per dagdosering (3 vegacaps):Methylsulfonylmethaan (OptiMSM®**) 2.000 mg**OptiMSM® is een geregistreerd handelsmerk van Bergstrom Nutrition. Dit is een geregistreerd handelsmerk van Cardinal Nutrition. MSM komt van nature voor in groente en fruit.
Bevat Methylsulfonylmethaan van OptiMSM®.


MSM is de afkorting van methylsulfonylmethaan, een organische zwavelverbinding die bestaat uit zwavel en methylgroepen. AOV 1136 MSM
MSM is een organisch gebonden zwavel.



Eigenschappen
Naam 1136 MSM
Vitamines
Varuvo
Type Vitamines
Aanbieder Nowvitamins-Nl
Soort Home