1015 Zaagpalmcomplex

Prijs : € 24.4

Vitamines

Varuvo

Vitamines


1015 Zaagpalmcomplex Ga naar NOWvitamins-nl

voor € 24.4

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij NOWvitamins-nl.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte..

Patiënten die cholesterolverlagende geneesmiddelen gebruiken dienen dit product uitsluitend onder toezicht van een arts te gebruiken.
Bewaren op een droge, donkere en koele plaats.
Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Dit komt overeen met meer dan 14 vegacaps zaagpalmcomplex per dag. Een consumtpie van meer dan 3 gram toegevoegde plantensterolen/plantenstanolen per dag dient te worden vermeden.

AOV 1015 Zaagpalmcomplex - Kruidenpreparaat



Samenstelling per dagdosering van 1 vegacaps

% RI*


Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)
20 mg
1428%


*RI = Referentie Inname





Ingrediënten:Fytosterol concentraat (27 g/100g zaagpalmcomplex), vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropoylmethylcellulose (vegacaps), zaagpalmbesextract, mineralen, lycopeen-complex, cranberry-extract, antiklontermiddelen (magnesium stearaat, silicium dioxide), pompoenzaad-extract, vitamine, lijnzaad-extract
Gebruik:1 x daags 1 vegacaps bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.



Eigenschappen
Naam 1015 Zaagpalmcomplex
Vitamines
Varuvo
Type Vitamines
Aanbieder Nowvitamins-Nl
Soort Gezondheidsdoelen | Urinewegen