Coca Cola Signature Mixers No 03 Herbal Notes

Prijs : € 1.95

Coca Cola, Fanta en Sprite

Frisdrank Water

Coca Cola


Coca Cola Signature Mixers No 03 Herbal Notes Ga naar Wijny-nl

voor € 1.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Wijny-nl.

Het resultaat is een verrukkelijke, frisse mixer die goed combineert met de moutachtige en fruitige noten van Schotse whisky’s en fruitige cognacs..

Deze mixer is heerlijk bloemig, fris en zuur met een perfecte balans tussen de verfrissende noten van dilleblad, citrus en citroengras en de aardachtige noten van dillezaad en afrikaantje. Een frisse, kruidachtige mixer voor de kritische drinker. Elke variant is voorzien van een handtekening van de mixologist. 
No 03 Herbal Notes
Is ontwikkeld door Antonio Naranjo die werkzaam is voor Dr Stravinsky Barcelona, nummer 19 op de lijst van beste bars ter wereld. Dat de voorganger is van de iconische hedendaagse contourfles.

De Coca-Cola Signature Mixers worden verkocht in moderne glazen Hutchinson-flesjes. De basis is de authentieke originele formule van Coca Cola Siroop, zonder de toevoeging van koolzuur. Deze Signature Mixers zijn speciaal ontwikkeld om te mixen met premium dark spirits. In samenwerking met vier van de meest invloedrijke mixologists ter wereld, heeft Coca Cola de Signature Mixers gecreëerd.Eigenschappen
Naam Coca Cola Signature Mixers No 03 Herbal Notes
Coca Cola, Fanta En Sprite
Frisdrank Water
Type Coca Cola
Aanbieder Wijny-Nl
Bezorgkosten 6.95