Bacardi Discovery Pack

Prijs : € 21.95

Mini Flesjes

Sterke drank

Bacardi


Bacardi Discovery Pack Ga naar Wijny-nl

voor € 21.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Wijny-nl.

Alle flesjes hebben een inhoud van 10 cl, voldoende dus om eens goed kennis te maken met deze mooie rumsoorten !!.

Tegenwoordig is het bedrijf een van de grootste sterkedrankconcerns ter wereld, met een omzet van ongeveer 5,5 miljard US dollar (in 2008).
Een prachtige Bacardi box gevuld met 3 bijzondere rums ;  Añejo Cuatro 4 years, Reserva Ocho 8 years en de luxe Gran Reserva Diez 10 years. De verschillende werkmaatschappijen in Mexico, Puerto Rico, de Verenigde Staten, Bahama en Bermuda zijn in 1992 geconsolideerd tot één bedrijf. Het merk kent een roerige geschiedenis, waaronder het vluchten van verschillende topmannen in de jaren ’60 voor het regime van Fidel Castro. Door goed te kijken naar technieken die andere Europese drankproducenten gebruikten en elke stap in het productieproces te beheersen lukte het hem het meest bekende rummerk van de wereld te produceren.

Overtuigd van het produceren van een betere rum te verkrijgen op Cuba ontwikkelde hij een witte rum welke te vergelijken was met een mooie cognac. Op 4 februari 1862 richtte hij voor 3.500 pesos de eerste Bacardi rum distilleerderij op gelegen in El Mataderostreet in Santiago de Cuba. In navolging van zijn oudere broers vertrok hij in 1844 naar Cuba om werk te vinden. Don Facundo Bacardi Massó werd geboren in het Spaanse Sitges (Barcelona) als zoon van een metselaar.Eigenschappen
Naam Bacardi Discovery Pack
Mini Flesjes
Sterke Drank
Type Bacardi
Aanbieder Wijny-Nl
Bezorgkosten 6.95