Samsung Draadloze In-Ear Oordopjes Galaxy Buds2 (Wit)

Prijs : € 99

Koptelefoon

Samsung

Oordopjes


Samsung Draadloze In-Ear Oordopjes Galaxy Buds2 (Wit) Ga naar BCC-nl

voor € 99

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Het geluid uit je Galaxy Buds2 is scherper en natuurlijker dan ooit omdat de verbinding met je Galaxy smartphone, tablet of smartwatch nu nóg sneller is..

Blijf daarnaast op een natuurlijke manier in contact met wat er om je heen gebeurt dankzij Ambient Sound door middel van drie niveaus. Als je gefocust wilt luisteren kun je met Active Noise Cancelling maar liefst 98% van de buitenwereld afsluiten. Ook je telefoongesprekken zijn helder en duidelijk door de Noise Reduction Solution, waarbij zoveel mogelijk omgevingsgeluid wordt geblokkeerd. De oplaadcase laad je vervolgens weer op met de meegeleverde USB-C-kabel.
Een feest voor je oren
Vier een feestje met kraakhelder geluid.

Heb je haast? Je kunt de Galaxy Buds2 snel opladen dankzij de krachtige batterij: vijf minuten opladen is genoeg voor een uur luisteren. Met Noise Cancelling kun je 5 uur lang continu luisteren en heb je nog 20 uur afspeeltijd in de case. Wanneer je Noise Cancelling uit hebt staan kun je maar liefst 7,5 uur continu luisteren en dit in totaal met 29 uur verlengen met behulp van de oplaadcase. Bovendien kun je met de Earbud Fit Test app ervoor zorgen dat je buds perfect passen, zodat je optimaal kunt profiteren van Active Noise Cancelling.
Urenlang luisterplezier
Wees niet bang dat je zonder muziek komt te zitten.

Om het dragen nog prettiger te maken kun je kiezen uit siliconen opzetstukjes in drie verschillende maten. Door het nieuwe ontwerp zijn de buds heerlijk licht en compact. Als je een telefoontje krijgt of de muziek begint te spelen, dan hoor je het geluid meteen via de Galaxy Buds2 die automatisch verbinden.
Perfect passende Galaxy Buds2
Geniet de hele dag van perfect geluid en draagcomfort. Wanneer je een Samsung-account hebt kun je het geluid naadloos en automatisch laten overschakelen van het ene Galaxy-product (met minimaal OneUI 3.1) naar het andere.

Ook kun je met je smartwatch Active Noise Cancellation activeren om het omgevingsgeluid te blokkeren. Wanneer je Noise Cancelling uit hebt staan kun je maar liefst 7,5 uur continu luisteren en heb je nog 29 uur afspeeltijd in de oplaadcase.
Soepel bedienen, verbinden en overschakelen
Verbind je Galaxy Buds2 op een natuurlijke manier met je andere Galaxy-producten, bijvoorbeeld met je smartphone of tablet via de Wearable app. De Galaxy Buds2 hebben een prachtig en comfortabel design voor extra lang luisterplezier. Focus je op de muziek door Active Noise Cancelling en voer kraakheldere telefoongesprekken zonder storende omgevingsgeluiden.

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy Buds2.Eigenschappen
Naam Samsung Draadloze In-Ear Oordopjes Galaxy Buds2 (Wit)
Koptelefoon
Samsung
Type Oordopjes
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, maandag in huis!
Bezorgkosten 0.00