Ezviz IP-Beveiligingscamera LC3 Outdoor Camera Wired

Prijs : € 129.99

Bewaking en veiligheid

Ezviz

Beveiligingscamera apos;s


Ezviz IP-Beveiligingscamera LC3 Outdoor Camera Wired Ga naar BCC-nl

voor € 129.99

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Kies de gewenste ophangplek met stroomvoorziening, monteer de montagevoet tegen de muur, verbind de bedrading met behulp van de handleiding en de LC3 is klaar voor gebruik!.

Via de app ontvang je meldingen als er beweging wordt gedetecteerd, regel je instellingen en veel meer.
Makkelijk te monteren
Met de meegeleverde montagekit is het ophangen van deze beveiligingscamera zeer makkelijk. In de app kun je aangeven of de lamp altijd aanstaat of alleen aangaat bij beweging.
Blijf op de hoogte via de app
Voeg de beveiligingscamera’s toe in de Ezviz-app. De spotlight heeft een levensduur van maar liefst 30.000 uur. Met de tweerichtingsspraak kun je de indringer afschrikken.

Dankzij de H.265-videotechnologie wordt een betere videokwaliteit bereikt met slechts de helft van de bandbreedte en de helft van de opslagruimte van de vorige H.264-videocompressiestandaard.
Schrik indringers af
Wanneer een persoon wordt gedetecteerd wordt de 700 lumen spotlight met sirene geactiveerd. Je wordt ingelicht via een melding op je smartphone als er beweging wordt gedetecteerd.
Voldoende opslagcapaciteit
De LC3 beschikt over een ingebouwde 32 GB eMMC-opslag, je hoeft dus geen extra geld uit te geven aan extra opslagmogelijkheden. Met AI-persoonsdetectie wordt op intelligente wijze de beweging van personen gedetecteerd. Deze camera is IP65 water- en stofbestendig.
Detecteert personen
Houd bewegingen buitenshuis in de gaten.

Het weer of het tijdstip maakt hierdoor niet uit: je kunt hoe dan ook je beelden goed zien zodat er geen belangrijke details over het hoofd worden gezien. Deze beveiligingscamera heeft een brede kijkhoek van 157° en heeft een aanpasbare hoek, zodat alle belangrijke momenten in beeld komen.
Duidelijk beeld, zelfs ’s nachts
Deze beveiligingscamera beschikt over nachtzicht in kleur. Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.
Haarscherp beeld
Ervaar zelf het scherpe beeld dat deze beveiligingscamera heeft dankzij 4MP en een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Deze 4MP 157° beveiligingscamera is uitgerust met 2,4 GHz wifi, AI-persoonsdetectie, tweerichtingsspraak, nachtzicht in kleur en de sirene met 700 lumen lamp.

Met de LC3 Outdoor Wired Camera van Ezviz ben je helemaal klaar om je huis veiliger te maken, het is namelijk een wandlamp en beveiligingscamera in één.Eigenschappen
Naam Ezviz IP-Beveiligingscamera LC3 Outdoor Camera Wired
Bewaking En Veiligheid
Ezviz
Type Beveiligingscamera Apos;S
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, maandag in huis!
Bezorgkosten 0.00