Tomtom Navigatiesysteem GO Expert 6" (Europa)

Prijs : € 349

Car audio

TomTom

Navigatiesysteem


Tomtom Navigatiesysteem GO Expert 6" (Europa) Ga naar BCC-nl

voor € 349

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Zo kun je van A naar B (en C en D) zonder te moeten stoppen en de route opnieuw te moeten berekenen..

Voeg gemakkelijk meerdere afleverpunten of haltes toe aan jouw route. Rijd vol vertrouwen met duidelijke aanwijzingen, zoals mobiel rijstrookadvies, op je TomTom GO Expert GPS-navigatiesysteem.
Routeberekening met meerdere afleverpunten of haltes
De nieuwste kaarten kunnen drie keer sneller worden bijgewerkt dankzij de geïntegreerde 5 GHz-Wi-Fi, zonder extra kosten. Om hier na een jaar alsnog gebruik van te kunnen maken sluit je een abonnement na afloop van je proefperiode af. 
Eenvoudig te monteren
Je bevestigt de TomTom eenvoudig aan de voorruit dankzij het click-and-drive systeem, binnen enkele secondes kun je de weg op!
Mobiel rijstrookadvies
Paniek bij rijstrookwisselingen op de snelweg zijn verleden tijd. Blijf de anderen altijd een stap voor en houd je aan de maximumsnelheid met een jaar lang waarschuwingen voor flitsers.

Daarnaast vind je meer dan 50.000 tankstations, parkeerplaatsen, garages, (POI's) van DKV, Les Routiers en ParkYourBus.
File en flitsers vermijden
Door ingebouwde Bluetooth beschikt je TomTom over traffic-updates. Bovendien krijg je ook updates voor routeberekening op basis van stadsverboden, regels voor ADR-tunnels en beperkingen volgens VN-klasse. De berekening gebeurt op basis van voertuiggrootte, gewicht, ladingtype en maximumsnelheid. Je ontvangt onderweg actuele routebegeleiding en bestemmingen vinden gaat gemakkelijk door deze op het scherm in te tikken of door het gebruik van je stem!
Speciale routeberekening voor grote voertuigen
Dankzij speciale routeberekening belandt je nooit in een situatie waar je een weg, tunnel of brug nadert die niet geschikt is voor het voertuig waar je in rijdt.

Je kunt de TomTom gebruik voor in de auto, maar ook voor grotere voertuigen! Jouw reis wordt sneller en fijner dankzij de actuele kaartupdates met uitstekende HD kwaliteit, een snelle processor en krachtige speakers voor heldere instructies. Bekijk eenvoudig je route met de TomTom Go Expert via het 6 inch touchscreen.Eigenschappen
Naam Tomtom Navigatiesysteem GO Expert 6" (Europa)
Car Audio
Tomtom
Type Navigatiesysteem
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, maandag in huis!
Bezorgkosten 0.00