Haier Was-Droogcombinatie HWD80-B14979

Prijs : € 749

Wasmachine

Haier

Was-droogcombinatie


Haier Was-Droogcombinatie HWD80-B14979 Ga naar BCC-nl

voor € 749

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Deze motor werkt zonder riem en is bevestigd aan de trommel, hierdoor maakt de motor minder lawaai en worden trillingen gereduceerd..

Bovendien is het wassen op lage temperaturen beter voor het milieu, omdat er minder elektriciteit voor nodig is.
Krachtige motor
De was-droogcombinatie is uitgerust met een Direct Motion-motor. Bovendien wordt aan het einde van elke wasbeurt automatisch de Smart Dual Spray geactiveerd, dit is een schoonmaaksysteem voor je wasmachine.
Koud wassen
Met de Haier HWD80-B14979 kun je jouw wasgoed koud wassen, zonder dat je hoeft in te leveren op het wasresultaat. Dankzij een speciaal materiaal in de wasmiddellade en de afdichting van de deur worden schimmels en bacteriën met 99,9% verminderd. Wil je daarnaast je wasprogramma uitstellen? Dit model beschikt over de mogelijkheid om de starttijd van het wasprogramma uit te stellen met 24 uur.
Vermindering van bacteriën
Het is belangrijk dat je wasmachine goed schoon en hygiënisch blijft zodat je kleding er optimaal uit blijft zien.

Met een kleine lading wordt energie, het water en de wasduur automatisch verminderd in sommige programma's. Deze technologie verwijdert onprettige geuren en vermindert de kreuken, zo hoef je na afloop ook niet meer de strijkplank erbij te pakken.
Herkent de belading
Het apparaat is uitgerust met beladingsherkenning, op basis van het gewicht van de lading stelt de machine de optimale instellingen in. De was-droogcombinatie beschikt over 14 verschillende was en/of droogprogramma's, zo zit er altijd een geschikt programma voor jou tussen!
Snel refreshen
Wil je een kledingstuk snel reinigen zonder deze te wassen? Met de I-Refresh-functie reinig je kleding door gebruik te maken van micro-damp technologie. Dankzij een geluidsniveau van maximaal 72 dB bij centrifugeren heb je weinig overlast van de Haier.

Met verschillende programma’s zoals Express ‘15 en een koude was bespaar je energie en tijd. Door het hoge toerental van 1400 toeren per minuut beschikt de Haier was-droogcombinatie over een krachtige motor. Met de Haier was-droogcombinatie HWD80-B14979 kun je 8 kg wasgoed hygiënisch schoon wassen en 5 kg wasgoed drogen.Eigenschappen
Naam Haier Was-Droogcombinatie HWD80-B14979
Wasmachine
Haier
Type Was-Droogcombinatie
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Bezorgkosten 0.00