AEG FEE83806PM 9000 Serie Comfortlift Vaatwasser (Inbouw)

Prijs : € 1199

Vaatwasser

AEG

Inbouw vaatwasser


AEG FEE83806PM 9000 Serie Comfortlift Vaatwasser (Inbouw) Ga naar BCC-nl

voor € 1199

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Het water komt zo overal.
 
Wil je meer informatie over de vaatwassers van AEG? Ontdek hier de vaatwassers van AEG..

Dankzij de dubbele roterende arm die voortdurend de sproeihoek wijzigt. De sproeiarm heeft een drie keer beter bereik dan de standaard norm. 10 kg wegen).
Krachtig vaatwassen met SatelliteClean
SatelliteClean zorgt ervoor dat de vaat vlekvrij is. Het droogt je vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten (let op, het paneel kan max.

Dus pas als de vaat schoon is. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus. De cyclus is klaar wanneer het jou het beste uitkomt.
Vlekvrij drogen met AirDry
De nieuwe Airdry-technologie geeft je een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. Ook de startuitstel (tot 24 uur) zorgt ervoor dat je nog meer gemak ervaart.

Reiniging op maat op het meest geschikte moment. De machine doet de rest. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. Ook extra lang en groot keukengerei kan je erin kwijt.
Moeiteloze cyclusinstelling met QuickSelect
QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk.

Speciaal ontworpen om ruimte te bieden en functioneel om alles er in kwijt te geraken. Zo hoef je niet meer te bukken, maar komt de onderste mand naar jou toe.
Alle keukengereedschap makkelijk in- en uitladen.
Deze ruime en uitneembare MaxiFlex besteklade maakt het makkelijk om alle keukengerei in- en uit te laden. Deze vaatwasser is ontworpen rondom de behoefte van de klant. Til jouw vaatwasser naar een nieuw niveau.

De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. De volledig geïntegreerde AEG FEE83806PM inbouw vaatwasser met ComfortLift, QuickSelect, Airdry en ProClean is één van de meest geavanceerde vaatwassers van AEG.
ComfortLift zorgt voor een nieuwe dimensie in vaatwassers
Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaan.Eigenschappen
Naam AEG FEE83806PM 9000 Serie Comfortlift Vaatwasser (Inbouw)
Vaatwasser
AEG
Type Inbouw Vaatwasser
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Bezorgkosten 0.00