Miele Koelkast (Inbouw) K 7304 F Selection

Prijs : € 1009

Koelkast

Miele

Inbouw koelkast


Miele Koelkast (Inbouw) K 7304 F Selection Ga naar BCC-nl

voor € 1009

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Met de mogelijkheid om de draairichting van de deur te kiezen, past het apparaat perfect in elke gewenste ruimte..

De Miele K 7304 F Selection heeft een verwisselbare deurscharnier. Led-lampen zijn onderhoudsvrij en kosten weinig energie terwijl je wel geniet van optimale verlichting!
Verwisselbare deurscharnier
Deze koelkast is standaard uitgerust met een rechterdeurscharniering. Zo zijn jouw gekochte producten binnen no-time weer op de gewenste temperatuur na een bezoek aan de supermarkt.
Led-verlichting
Dankzij de Led-verlichting wordt de koelkast aangenaam verlicht bij het openen. Bovendien vries je per 24 uur zo’n 3 kilo in. De K 7304 F Selection beschikt over ComfortForst, dit houdt in dat je de vriezer bijna nooit meer hoeft te ontdooien!
Superkoelen
Met de functie Superkoelen wordt de koelzone zeer snel tot de koudste waarde afgekoeld.

Bij het uitvallen van de elektriciteit blijven jouw producten tot 10 uur lang gekoeld. De koeling is ingedeeld met vier glazen plateaus, één transparante groentelade en drie deurvakken. De koelkast is redelijk in zijn energieverbruik dankzij de energieklasse F, bovendien produceert het apparaat een fluisterstil geluid van slechts 37 dB.
Handig ingedeeld
Deze Miele beschikt over een koelinhoud van 180 liter en een vriesinhoud van 15 liter. De Miele K 7304 F Selection integreerbare inbouw koelkast beschikt over een totale inhoud van 195 liter, groot genoeg voor een middelgroot gezin! Miele staat bekend om zijn kwalitatieve producten en je zult dus jarenlang plezier hebben van deze inbouw koelkast.Eigenschappen
Naam Miele Koelkast (Inbouw) K 7304 F Selection
Koelkast
Miele
Type Inbouw Koelkast
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Bezorgkosten 0.00