Miele Koelkast (Inbouw) K 7103 F Selection

Prijs : € 759

Koelkast

Miele

Inbouw koelkast


Miele Koelkast (Inbouw) K 7103 F Selection Ga naar BCC-nl

voor € 759

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Met de mogelijkheid om de draairichting van de deur te kiezen, past het apparaat perfect in elke gewenste ruimte..

De Miele K 7103 F Selection heeft een verwisselbare deurscharniering. LED-lampen zijn onderhoudsvrij en kosten weinig energie terwijl je wel geniet van optimale verlichting!
Verwisselbare deurscharniering
Deze koelkast is standaard uitgerust met een rechterdeurscharniering. Zo zijn jouw gekochte producten binnen no-time weer op de gewenste temperatuur na een bezoek aan de supermarkt.
LED-verlichting
Dankzij de LED-verlichting wordt de koelkast aangenaam verlicht bij het openen. Bij het te lang oplaten van de deur zal je het akoestisch deuralarm je hier aan herinneren!
SuperKoelen
Met de functie Superkoelen wordt de koelzone zeer snel tot de koudste waarde afgekoeld.

De koelkast is ingedeeld met vier glazen plateaus, één transparante groentelade en drie deurvakken. De koelkast is redelijk in zijn energieverbruik dankzij de energieklasse F, bovendien produceert het apparaat een fluisterstil geluid van slechts 33 dB.
Handig ingedeeld
Deze Miele beschikt over een koelinhoud van 144 liter. De Miele K 7103 F Selection integreerbare inbouw koelkast beschikt over een koelinhoud van 144 liter, groot genoeg voor een klein-tot middelgroot gezin! Miele staat bekend om zijn kwalitatieve producten en je zal jarenlang plezier hebben van deze inbouw koelkast.Eigenschappen
Naam Miele Koelkast (Inbouw) K 7103 F Selection
Koelkast
Miele
Type Inbouw Koelkast
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Bezorgkosten 0.00