Miele Koelkast (Inbouw) K 7433 E

Prijs : € 1399

Koelkast

Miele

Inbouw koelkast


Miele Koelkast (Inbouw) K 7433 E Ga naar BCC-nl

voor € 1399

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Met de mogelijkheid om de draairichting van de deur te kiezen, past het apparaat perfect in elke gewenste ruimte.
Koppelbaar
Met het Miele@home-systeem kun je de koelkast koppelen met jouw netwerk, hierdoor kun je de koelkast bijvoorbeeld bedienen met je stem, de Miele app of andere Smart Home-oplossingen..

De Miele K 7433 E  heeft een verwisselbare deurscharniering. Led-lampen zijn onderhoudsvrij en kosten weinig energie terwijl je wel geniet van optimale verlichting!
Verwisselbare deurscharniering
Deze koelkast is standaard uitgerust met een rechterdeurscharniering. Grote voorwerpen kun je in deze koelkast met gemak kwijt!
Led-verlichting
Dankzij de Led-verlichting wordt de koelkast aangenaam verlicht bij het openen. De grotere diepte maakt het mogelijk om via het PerfectFresh Pro- of PerfectFresh Active-vak bijvoorbeeld een bakplaat te bewaren.

De deurvakken kun je eenvoudig in een vaatwasser (tot 55 °C) plaatsen om te reinigingen, afwassen met de hand is hierdoor verleden tijd.
ComfortSize
Dankzij ComfortSize heeft deze koelkast meer volume en dus voldoende ruimte om producten goed te bewaren. Zo zijn jouw gekochte producten binnen no-time weer op de gewenste temperatuur na een bezoek aan de supermarkt.
Vaatwasserbestendige deurvakken
De Miele ComfortClean deurvakken bestaan uit hoogwaardige SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig en zeer transparant. Hierdoor is het niet langer belangrijk op wel hoogte jouw producten bewaard, de koude lucht circuleert gelijkmatig door de koelkast!
SuperKoelen
Met de functie SuperKoelen wordt de koelzone zeer snel tot de koudste waarde afgekoeld. Bij het te lang oplaten van de deur zal je het akoestisch en optisch deuralarm je hier aan herinneren!
Bewaar jouw producten in een gelijkmatige temperatuur
De DynaCool-functie zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele koelruimte.

De groentelade heeft een verstelbare opening, waardoor het vochtniveau goed op peil blijft en groentes en fruit langer vers blijven. De koelkast is ingedeeld met zes glazen verstelbare plateaus, een wijnrek, een transparante groentelade en vier deurvakken. De koelkast is redelijk zuinig in zijn energieverbruik dankzij de energieklasse F, bovendien produceert het apparaat een fluisterstil geluid van slechts 35 dB.
Handig ingedeeld
Deze Miele beschikt over een koelinhoud van 236 liter. De Miele K 7433 E integreerbare inbouw koelkast beschikt over een koelinhoud van 236 liter, groot genoeg voor een middel tot groot gezin! Miele staat bekend om zijn kwalitatieve producten en je zal jarenlang plezier hebben van deze inbouw koelkast.Eigenschappen
Naam Miele Koelkast (Inbouw) K 7433 E
Koelkast
Miele
Type Inbouw Koelkast
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Bezorgkosten 0.00