Sportzomer Pakket XL Zilver

Prijs : € 149

Televisie accessoires

ACTIE

Tv beugel


Sportzomer Pakket XL Zilver Ga naar BCC-nl

voor € 149

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij BCC-nl.

Jij bent nu helemaal klaar voor die sportzomer!.

Inclusief schoonmaakdoek. Door de speciale Monster niet-druppelende gel zal de vloeistof niet in elektronische apparatuur druppelen. Met Monster ScreenClean kun je je scherm zo goed schoonmaken dat je je eigen reflectie er in ziet. Spuit ScreenClean op het scherm van je tv of elk ander scherm en verwijder bacteriën, stof, vuil en olieachtige vingerafdrukken voor een schoon scherm waarin je je eigen weerspiegeling kunt zien.

Deze HDMI-kabel is maar liefst drie meter lang.
Een schoon beeld
Wanneer je tv prachtig aan de muur hangt is het natuurlijk ook belangrijk dat het beeld goed schoon is. Gecertificeerd door de ISF (Imaging Science Foundation). Ondersteunt HEC (HDMI Ethernet Channel), ARC (Audio Return Channel) en CEC (Consumer Electronics Control). De Monster V-Grip gepatenteerde aansluitingen zorgen voor een grotere betrouwbaarheid van de verbinding (vier keer betrouwbaarder dan gewone HDMI connectoren) welke zijn opgedampt met een laagje goud (24k) om oxidatie en corrosie dat de bandbreedte vermindert te voorkomen.

Deze HDMI 2.0-kabel garandeert datasnelheden tot 25 Gbps. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit. Bovendien kun je de muurbeugel eenvoudig installeren en waterpas hangen met behulp van de TV Mount Guide-app.
Storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit
Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Deze tv-beugel is geschikt voor tv's tot 30 kg.

De kantelhoek is in totaal 20° en voorkomt vervelende weerspiegelingen. De draaihoek is in totaal 120°, zodat je vanuit elke hoek tv kunt kijken. De WALL 3325 is geschikt om vrijwel ieder model tv van 40 inch tot 65 inch (101-165 cm) stevig aan de muur te bevestigen. Dit pakket bestaat uit de volgende artikelen:
Vogel's draaibare muurbeugel WALL 3325
Monster HDMI kabel 4K M2000 (3 m)
Monster schermreiniger ScreenClean 3.0 + schoonmaakdoek (200 ml)
Kijk vanuit iedere hoek
De WALL 3325 draaibare tv-beugel wordt veel toegepast.

Maak je woonkamer helemaal sportzomer-ready met dit zilveren XL sportzomer pakket.Eigenschappen
Naam Sportzomer Pakket XL Zilver
Televisie Accessoires
ACTIE
Type Tv Beugel
Aanbieder BCC-Nl
Levertijd Vandaag besteld, maandag in huis!
Bezorgkosten 0.00