Adidas ENT22 Junior Hockeyskort Zwart

Prijs : € 31.95

Kinderen

adidas

Zwart


Adidas ENT22 Junior Hockeyskort Zwart Ga naar Sporthuis-nl

voor € 31.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Het lichte materiaal en de ademende eigenschappen zorgen ervoor dat je je de hele wedstrijd of training comfortabel voelt..

De iconische 3 strepen van adidas lopen over de gehele zijkant, een herkenbaar symbool van kwaliteit en design. De elastische tailleband zorgt voor een comfortabele, nauwsluitende pasvorm die bewegingsvrijheid biedt zonder in te leveren op stijl. Het materiaal is ontworpen om je koel en droog te houden, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.
Uitgevoerd in een stijlvol zwart, past deze rok moeiteloos bij de rest van je sportuitrusting.

Speciaal ontworpen om jouw hockeyervaring naar een hoger niveau te tillen, biedt deze rok de kwaliteit en het comfort dat je van adidas verwacht.
Vervaardigd uit 100% hoogwaardig polyester, biedt deze hockeyskort een uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, ideaal voor intensief gebruik op het veld. #html-body [data-pb-style=SLJ2EQ6]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de adidas ENT22 hockeyskort.



Eigenschappen
Naam Adidas ENT22 Junior Hockeyskort Zwart
Kinderen
Adidas
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Kinderen