Indian Maharadja Dames Knitted Pant X-Long

Prijs : € 44.95

Hockey

Indian Maharadja

Zwart


Indian Maharadja Dames Knitted Pant X-Long Ga naar Sporthuis-nl

voor € 44.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Deze kledinglijn is ideaal voor teams en verenigingen, en het uitgebreide kleurenpalet maakt het mogelijk een uniforme uitstraling te creëren voor, tijdens en na wedstrijden.- 95% polyester, 5% elestaan.

Kortom, deze knitted pant combineert functionaliteit met comfort en is ideaal voor sportieve activiteiten waarbij langere lengte, aanpasbaarheid en vochtregulatie van belang zijn.

Deze Tech broek maakt deel uit van de Jaipur-collectie van Indian Maharadja, die bekendstaat om zijn functionaliteit en prestatievermogen. De stofconstructie is ontworpen om vocht efficiënt van het lichaam af te voeren, waardoor een droog en comfortabel gevoel behouden blijft. Bovendien dragen de zakritsen bij aan de handige opslag van kleine, essentiële items.
De knitted pant is vervaardigd uit een comfortabele stretch knit stof die een optimaal draagcomfort garandeert en volledige bewegingsvrijheid tijdens het sporten mogelijk maakt. Dankzij de aanwezige ritsen onderaan de pijpen kunnen scheenbeschermers moeiteloos aan- en uitgetrokken worden, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot.

De elastische tailleband met trekkoord maakt het eenvoudig om de maat aan te passen aan individuele voorkeuren. De Indian Maharadja Knitted Pant X-Long voor dames onderscheidt zich doordat deze 5 cm langer is dan de standaard Jaipur Tech Pant.



Eigenschappen
Naam Indian Maharadja Dames Knitted Pant X-Long
Hockey
Indian Maharadja
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 1.00
Geslacht Dames