Grays AC6 Dynabow-S Hockeystick

Prijs : € 184.95

Hockey

Grays

Zwart


Grays AC6 Dynabow-S Hockeystick Ga naar Sporthuis-nl

voor € 184.95

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sporthuis-nl.

Het vereist meer techniek..

Het nadeel van deze krul is dat het oppervlak om de bal te stoppen en slaan kleiner zal zijn. De stick is voorzien van een micro krul van 50°, wat ideaal is voor spelers die snel en moeiteloos willen bewegen met de bal. Daarnaast is de midbow ideaal voor de allround hockeyspeler. Het Graphene materiaal biedt niet alleen veel slagkracht, maar zorgt ook voor een zacht gevoel.
De kromming van 24.75 mm en de curve location van 300 mm maken het gemakkelijk om nauwkeurig te passen en de bal aan te nemen.

Deze ideale balans resulteert in een ultiem balgevoel voor de speler. De combinatie van 5% aramide en 35% fiberglas zorgt voor een verbeterde schokabsorptie en meer flexibiliteit, waardoor je meer balgevoel en controle hebt. Deze allround stick biedt een uitstekende balans tussen stijfheid en balgevoel, waardoor hij geschikt is voor spelers van alle niveaus.
Met een carbonpercentage van 60% is de AC6 een stugge veldstick die indrukwekkende slagkracht en power levert. De Grays AC6 Dynabow is een stick uit de collectie van Grays die bekend staat om zijn kwaliteit.



Eigenschappen
Naam Grays AC6 Dynabow-S Hockeystick
Hockey
Grays
Type Zwart
Aanbieder Sporthuis-Nl
Levertijd 4
Verzendkosten 0.00
Geslacht Dames/Heren/Unisex